HOME

Plaku porosit bukë por s’ka para mjaftueshëm ta paguaj, shikoni përfundimin!

Kur shkojmë të hamë një vakt të ditës, na ndodh të rastisim në situata nga më të ndryshmet, e që dinë të na lënë bukën në fyt.
Në këtë video shihet një i moshuar që ishte ofruar të bëj një porosi për ushqim, por kur deshi të bëj pagesën, e kuptoi që nuk kishte mjaftueshëm para, transmeton Indeksonline.

Ai me zë të vogël, i tha shitëses se ‘nuk i kishte paratë me vete’ dhe u largua kokëulur.
Kjo situatë e preku shumë një person që ishte afër tij duke pritur në rend për të marr kafen e mëngjesit.

Pa bërë zë, ky njeri i pagoi ushqimin plakut, e madje i dha edhe para të gatshme në dorë, duke e lënë plakun pa fjalë.
Dikush e pyeti personin në fjalë çka ndodhi, ai u përgjigj: është pensioner, i vjetër dhe nuk ka para. Ia dhashë 20 dollarë.

Plaku merr ushqimin dhe ulet ta ha në tavolinë, derisa ky njeriu para se të shkonte nga lokali u sigurua edhe njëherë se plaku po e ha ushqimin dhe është mirë.
Nganjëherë veprimet e vogla, dikujt ia ngrohin zemrën aq shumë, saqë nuk e marrim me mend! /Indeksonline/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *