HOME

Prishtinasi i ha 5 krimba të gjallë për të fituar 200 euro

Një i ri nga Prishtina i është përgjigjur pozitivisht lojës së “Humbësi Fiton” me Xhurim Demën.
Loja ishte e vështirë, po aq sa ishte e gërditshme, detyra e lojtarit ishte t’i hajë 5 krimba.

Lërë që i hëngri, por i përpiu të gjitha, me ç’rast i fitoi dy kupona në vlerë 150 dhe 50 euro, që në total janë 200 euro
Më poshtë video-momenti:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *