HOME

Publikohen pamjet se si shiteshin ar’mët për UÇK-në: Milaim Zeka e zbulon sa kushtonte një pu’shkë automatike

Për mënyrën se si u furnizua Ushtria Çlirimtare e Kosovës janë dhënë shpjegime të ndryshe. Mes tyreve është edhe ai i ish-kryeministrit Sali Berisha.
Ish- kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha ka pranuar për herë të parë se ka dhënë urdhër ai që të hapen depot e armëve në Shqipëri, duke rrezikuar një përplasje Veri-Jug dhe luftë civile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *