HOME

Ramush Haradinaj: UÇK janë e gjithë Kosova, Jam i vetmi Komandant që s’i kam lëshuar asnjëherë vijat e frontit

Kreu i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj në emisionin Pressing të televizionit T7 i është përgjigjur edhe a kuzave në lidhje me UÇK-në dhe se kush nuk është p ërfaqësues i denjë i UCK-së në politikë.

Për Haradinaj, UÇK janë familja e Jasharajve, e d ëshmorëve, të invalídëve, u shtarët e të gjithë.

“Nuk janë partitë trashëgimi e UÇK-së. UÇK është e krejt Kosovës. Janë djemtë e vajzat që e kanë pranuar v dekjen për ta m brojtur familjen. Përulem para tyre”, është shprehur Haradinaj, duke thënë se e ka përjetuar vetë nga vijat e f rontit.

Haradinaj po ashtu ka treguar se si komandat nuk e ka lëshuar zonën e l uftimeve asnjëherë, që nga pranvera e ‘98 deri në verë të ’99.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *