HOME

Rast i pazakontë, në rrethana të padëgjuara më parë tentohet rrë.mbimi i një vajze të vogël

Një skenë e pazakontë është parë në një rrugë të një lokaliteti në Indonezi, duke lënë banorët të trishtuar.

Ndërsa disa vajza të vogla ishin duke qëndruar në rrugë, atypari afrohet me shpejtësi një majmun, që drejton një motoçiklet të vogël, dhe më pas tenton të tërheqë zvarrë një vajzë të vogël, duke dashur ta rr ë m b ejë.

Fatmirësisht, reagoi një burrë dhe ndoqi majmunin, duke bërë që kafsha e frikësuar të largohej nga vajza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *