LAJME

Reagimi emocional i fëmijës kur dëgjon për herë të parë zërin e nënës së tij, nuk do ta hiqni nga mendja kete emocion

Reagimi emocional i fëmijës kur dëgjon për herë të parë zërin e nënës së tij, nuk do ta hiqni nga mendja kete emocionKjo foshnje ka lindur e shurdhër dhe nuk ka dëgjuar asnjëherë deri tani. Mjekët kishin vendosur një aparat në veshin e tij që të

mund të dëgjonte dhe këtu mund ta shihni reagimin e tij emocionues kur dëgjon për herë të parë zërin e nënës së tij, shkruan lajmi.net Per me shume, ju ftojme qe te ndiqni video shuem emocioanle, ne hapesiren qe ndodhet vetem pak me poshte. Shikojeni:

Reagimi emocional i fëmijës kur dëgjon për herë të parë zërin e nënës së tij, nuk do ta hiqni nga mendja kete emocionKjo foshnje ka lindur e shurdhër dhe nuk ka dëgjuar asnjëherë deri tani. Mjekët kishin vendosur një aparat në veshin e tij që të

mund të dëgjonte dhe këtu mund ta shihni reagimin e tij emocionues kur dëgjon për herë të parë zërin e nënës së tij, shkruan lajmi.net Per me shume, ju ftojme qe te ndiqni video shuem emocioanle, ne hapesiren qe ndodhet vetem pak me poshte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *