LAJME

Sa 3-sha ka në këtë foto? Vetëm 1% e njerëzve gjejnë përgjigjen e saktë

Sa 3-sha ka në këtë foto? Vetëm 1% e njerëzve gjejnë përgjigjen e saktë

Së fundmi një nga testet që po çmend rrjetet sociale është një figurë që të kërkon të gjesh numrin e treshave që ndodhen në të. Edhe pse shumica në fillim mendojnë se kjo gjë është shumë e thjesht, në fund të gjithë kanë dhënë përgjigjen e gabuar dhe vetëm një përqindje e vogël e njerëzve kanë gjetur se sa 3-sha ka në të vërtetë në figurën e mëposhtme. Nëse dhe ju mendoni se jeni i zgjuar dhe gjithmonë përgjigjeni me logjikë, bëni këtë test dhe zbuloni nëse i përkisni përqindjes së vogël të njerëzve të zgjuar.
Sa tresha ka në këtë figurë?
Përgjigja e saktë është 19-të! Nëse keni gabuar atëherë i bie që nuk keni numëruar treshat që ekzistojnë tek pjesa e orës, e karikimit dhe tek pjesa e fjalës së shkruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *