HOME

SA BUKUR E KANË VESHUR DJALIN MILOTI DHE BELKIZJA

Belkizja dhe futbollisti i njohur Milot Rashica tanimë janë prindër të një djali.

Tiani është djali i tyre i parë, ndaj të cilit po shprehin gjithë dashurinë e kujdesin e mundshëm.

Siç dihet familja tre anëtarëshe Rashica jeton në Bremen të Gjermanisë, e nga atje na sjellin thuajse çdo ditë foto nga përditshmëria e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *