LAJME

Sa lajm i bukur/ Gruaja mbetet shtatzënë dhe ia dhuron beben të vëllait, ai: Jam i emocionuar, nuk kisha fëmijë

Të et ur për të pasur një fëmijë dhe për të krijuar një familje, Anthony Deegan dhe i fejuari i saj, Ray Williams, hasën shumë pe ngesa.
Për më shumë se një vit, çifti u përpoq të takonte një nënë su rrogate për të pasur një fëmijë, por pa sukses. Por kjo ishte pa llogaritur bujarinë dhe altruizmin e Trajsit, motrës së Anthony. Në moshën 42 vjeç dhe tashmë nënë e 6 fëmijëve, ajo doli vullnetare për t’i dhënë jetë fëmijës së tyre.

Me banim në Mançester të Britanisë së Madhe, dy të fejuarit kishin ëndërruar të kishin një fëmijë.

Fillimisht, ata u përpoqën të takonin një nënë surr ogate nga shoqata Surrogacy UK. Por një vit më vonë, çifti ende nuk kishte krijuar një li dhje me një nënë të mundshme. Por ky ishte momenti kur Tracey Hulse, motra e Anthony, vendosi të merrte hapin e t’i dhuronte të vëllait një fëmijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *