LAJME

Sa para jane ne foto?

Ne kete foto kane dhene mbi 350 shifra te ndryshme nga e gjith bota por saktesija e kesaj eshte vetem nje numer.

Disa mendojne se eshte vetem per te dikutuar ne net se shifra eshte e ditur dhe e qart , por jo ajo eshte shum e veshtir pasi nen para qe duket vetem nje leter.

Mu kete para nuk jan ne gjendje ta identifikojn se eshte me vlere 5 , 10 , 20 ,50 , 100 , 200 apo 500.

Per ate arsye shumica e bejn gabiim per mos identifikimin e asaj monedhe.

Ajo monedh ka vleren e 200 euro.

Por eshte edhe 1 sekret aty se ne parat e hekurit eshte nje qe nuk vrehet sakt se sa ka vlere, per te me suar me shum ndiqni foton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *