HOME

Shefqet Krasniqi e bën ”hor” Molliqajn për Albin Kurtin, Ti je hala i vocërr me fol…

Në një faqe në Facebook, me gjasë mbështetës të Albin Kurtit, kanë montuar një reagim të hoxhës Shefqet Krasniqi, duke e marrë prej atyre ligjëratave të tij të famshme, dhe duke e paraqitur si përgjigje për Dardan Molliqajn, ndaj deklaratës së tij në Rubikon, kur ai thotë se qasja e Kurtit është e rr.ezikshme për Kosovën.

Në këtë reagim të montuar, Krasniqi paraqitet kinse i thotë Molliqajt, se ‘ti kërkon me ta bo shpinën ma but se sa barkun’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *