HOME

Një fantazmë si figurë është kapur nga kamera CCTV duke shkuar pas dy njerëzve posa dalin nga shtëpia

Një fantazmë si figurë është kapur nga kamera CCTV duke shkuar pas dy njerëzve posa dalin nga shtëpia

Videoja tregon se si fantazma lëvizë pas tyre e veshur në të bardhë.Familja thotë se kanë vendosur kamerat pas dyshimeve për praninë ‘demonike a shpirtërore’ në jetën e tyre dhe se kjo video është prova e kërkesave të tyre, transmeton lajmi.netI NGJAJSHËM FYTYRA FANTAZMË NË RRËNOJAT E BRAKTISURA TË KALASË LË INTERNETIN TË TRONDITUR Video është ngarkuar në Youtube me 30 dhjetor ndërsa publikuesi ka shkruar: “Imagjinoni të ecni rrugës pa e ditur se dikush është duke ju ndjekur”.Video është shikuar mbi 100,000 herë dhe shikuesit janë bindur se kjo është një fantazmë./Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *