HOME

Shkallët Elektrike “Gëlltisin” Një Këmbësor Në Stamboll dhe Ai Mbetet pa…(VIDEO)

Një këmbësor është “gëlltitur” nga shkallët elektrike, ndërsa këtë moment rrëqethës e kanë filmuar kamerat e sigurisë.
Ngjarja ka ndodhur në stacionin e metrosë Ayazaga në Stamboll të Turqisë, ku shkallët lëvizëse nuk ishin duke punuar pasi inxhinierët i kishin ndalur për t’i riparuar, transmeton Telegrafi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *