HOME

NE KOSOV LIGJE KA POR DREJTSI NUK KA, ALBIN KURTI

Ne kosov ligje ka por drejtsi nuk ka Shkolla ka por arsimim nuk ka,
Spitale ka por sherim nuk ka Konkurse a por pune nuk ka
Zgjedhjet mbahen por NDRYSHIMI nuk lejohet
Prej adoleshentve, e deri te prokuroret po perpiqen te ikin nga vendi,
REPUBLIKA ESHT NE RREZIK
Mos na detyroni ti mbushim sheshet
Valdete Dakes dhe kapesve te tjer te shtetit do te ju vie fundi ne institucione kur POPULLI do te vendos me REFENDUM per ALBIN KURTIN.
BESIMI DHE SHPRESA E POPULLIT ESHT NE VETEVENDOSJEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *