HOME

Shoferin e merr gjumi, vetura e çoi vetë në shtëpi (Video)

Kjo video u kap nga një pasagjer në veturën e një njeriu. Ai tha se shoferi i veturës Tesla dukej se po flinte, i lidhur prapa timonit të saj. “Ai po flinte, ka mundur ta shk*elte dikë sepse ishte duke shkuar në 104kmh. E kisha parë edhe më herët në lajme, por thjeshtë nuk iu besoja syve se çfarë po shihja”, tha ai /Pamje mePosht.

Në uebfaqen e saj, Tesla thotë se sistemi autopilot është shumë i avancuar dhe i krijuar për të ndihmuar shoferin në vozitje, kur ai nuk është në gjendje ta bëjë këtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *