HOME

Shpërthen e qeshura në studio: Valon Syla imiton përsëri në debat Rron Gjinovcin

Gazetari Valon Syla edhe njëherë ka treguar aftësinë e tij për imitim, ku përsëri ka “hyrë” në rolin e analistit Rron Gjinovci, shkruan Gazeta Metro.

Në debatin e televizionit T7, gazetari Valon Syla përsëri ka treguar aftësinë e tij për imitim.

Syla ka imituar për së dyti herë, analistin Rron Gjinovci, duke bërë me gjeste dhe duar njëjtë si ai.

Imitimi i tij ka shkaktuar të qeshura në debat dhe është shpërndarë më pas në rrjetet sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *