HOME

Shpresa e fundit e PDK-së: Paguan Burdushin 200 mijë euro që t’i bëjë se hire Albinit

Duket se insistimi i Partisë Demokratike të Kosovës që me çdo kusht ta lë jashtë Zgjedhjeve, li derin e Lëvizjes Vetëvendosje dhe pa asnjë dyshim fituesin dhe kryeministrin e ardhshëm, Albin Kurti nuk përfundojnë me b etejën li gjore në Gj ykatë Kushtetuese dhe KQZ.

PDK për të qenë 100% e sigurt që Albini të mbetet jashtë loje, ka angazhuar edhe xh okerin e fundit, duke shkuar përtej botës reale.

Kukuneës pas një hulumtimi ka zbuluar se PDK ka angazhuar Hoxhë Basi Peçanin apo siç njihet ndryshe Burdushi, me një kontratë të majme, fiks 200 mijë euro, me qëllim që Burdushi t’i bëjë sehire Albinit, duke ia pamundësuar diqysh, gjithqysh, pjesmarrjen në Zgjedhje.

Ne kemi zbuluar edhe ofertën me 5 se hiret që pritet t’ia bëjë Burdushi Albinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *