HOME

Shqiptari që po martohej harron që është në Gjermani, shti me armë më pas i ndodh hataja (Video)

Ky shqiptar për nder të martesës kishte bërë një vardisur veturat me na një peshqir në to, dhe shtinte me armë në ajër pa ndërprerë për të festuar dasmën e tij.
Ky veprim i tij u regjistrua me telefona nga kalimtarët qe ishin të tmerruar nga ky lloj festimi të cilin nuk e kishin hasur me parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *