HOME

Shqiptari- rra’ha boksierin serb vetëm se shau shqipëtarët në facebook

I ftuar ne emisionin nKosov show shqiptari rrefen se si ka arritur qe ta rrah nje serb i cili kishte marre pjese ne lu’fte ne Kosove dhe pervec asaj ai kishte sharë shqiptarët ne facebook.
Ndiqni rrëfimin e tij:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *