HOME

Shqiptarja lind fëmijën në moshën 58-vjeçare: Është djalë!

Shqiptarja 58-vjeçare, ka lindur një djalë, për të cilën ishte e paz ak ontë dhe e habitshme.

“Është një djalë i shëndetshëm, 3360 gramë në peshë dhe 53 centimetra në madhësi”, raporton spitali Leverkusen.

Nëna Flora dhe djali Floriani janë mirë, aktualisht po shërohen në repartin e lindjes, thonë mjekët e spitalit, shkruan Bild.

Flora ka thënë se ka pritur një jetë të tërë, për të lindur fëmijën e parë.

58 dhe 72 vjec, cifti shqiptar bëhet me fëmijë!

Pas një shtatzënie krejtësisht normale, foshnja ishte marrë nga pr erj a ce za riane për të mos rr ezi ku ar për ndonjë ko m pliki m të papritur.

I lumtur dhe krenar është shprehur edhe babai i të porsalindurit, Sjdi (72 vjeç), i cili ka thënë se plot 24 vite kishte dashur një fëmijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *