HOME

Si të bëheni milioner brenda një viti dhe miliarder brenda të 60-ave!!

Gjatë ditëve të sotme, nuk mund të arrish statusin e milionerit vetëm duke kursyer. Hapi i parë është të fokusoheni në rritjen e të ardhurave, dhe ta bëni përsëri këtë gjë. Nëse doni të bëheni milioner, atëherë ju duhet të kurseni për të investuar dhe jo për të ruajtur. Mënyra e vetme për të kursyer paratë tuaja është t’i investoni ato. Vendosini paratë tuaja në llogari të sigurta dhe të paprekshme. Për asgjë në botë mos i prekni këto para, as për raste emergjence. Që të bëhesh i pasur dhe të vazhdosh të jesh i tillë, duhet patjetër ti kesh prioritet. Sfida e kursimit 52-javore, po bën namin në rrjet. Gjatë javës së parë vendosni 1 mijë lekë të vjetra në një arkë kursimi. Javën e dytë të muajit duhet të kurseni 2 mijë lekë të vjetra, javën e tretë, 3 mijë lekë të vjetra e kështu më radhë.Nëse e keni ndarë mendjen për të kursyer, atëherë ekziston edhe një plan “B”. Ky plan është përpiluar nga faqja prestigjoze Bussines Insider.Hiqeni nga mendja idenë që ju bën të mendoni se të jesh i varfër është deri diku normale. Bill Gates thotë: “Nëse ke lindur i varfër, nuk është faji yt. Po nëse vdes i tillë, është faji yt”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *