HOME

Situata e vitit 2021 e përmendur në Kuran! Çfarë po ndodh me njerëzimin?

Situata e vitit 2021 e përmendur edhe në Kuran!

Në periudhën që po jetojmë gjatë fillimit të vitit 2021 dhe vitin që lam pas , pa dyshim që ishte një vit shumë i vështirë për gjithë njerëzimit.
Situata e pandemisë shkaktoi shumë pasiguri tek njerëzit,ankth, mërzi,depresion dhe gjithçka tjetër negative që dëmtoi rënd psikologjinë e njerëzve, pa dalluar nacionalitet,religjion.

Pandemia e shkaktuar që ende po e vuajmë nuk dihet ende nga buroi edhe pse u dhanë shumë mendime dhe opinione të rëndësishme nga shkenctarë të ndryshëm që e studiuan origjinën e Covid 19.

Por, harruan që Zoti di gjithçka,që ai është më i dijëshmi nga të gjith,lavdërimet qofshin mbi Të!

Së fundmi disa studiues pas shumë përpjekjeve erdhen në një përfundim ku edhe vendosën ta njoftonin të gjith Botën për faktin që zbuluan.

Në një ajet shkruhet se: “Zoti do ju provojë”testojë” me humbje të pasurisë,me frikë se do të humbni jetën, me pasiguri tek vetja juaj, dhe e vërteta është se në të gjithë këto shprehje secili prej nesh e gjen veten!

Për të ndëgjuar më shumë shikojeni videon në vazhdim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *