HOME

Sot kam Datëlindjen,kush më uron zemra ju kënaqt

Sot kam Datëlindjen thot kjo vajzë e cila nuk është në gjendje të mirë shëndetësore.
Ajo ka shprehur se amund tja uroni Datëlindjen mua ju lutem urojani.

Te dergoj urime te ngroheta per ditelindjen tende, te uroj shendet dhe lumturi ne jete. Shume urime per ty gezofsh edhe shume pranvera te tjera sespe me te vertete je nje person special dhe une jam i/e lumtur qe kam arritur te te njohe ne kete jete. SHUM URIME PER TY ….!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *