HOME

Stina e dimrit po afron, ndërkohë që dizajnerët kanë prodhuar xhaketën më speciale ndonjëherë.

Burdushi ka bërë një deklaratë interesante ku ka treguar se para një dite ishte për vizitë lideri i Vetëvendosjes Albin Kurti, ku sipas ti ai kishte kërkuar një ndihmë për te marr drejtimin e qeveris se Kosovës dhe per te ndalur largimin e te rinjve nga Kosova.“Ke te unë mire këna kalua, shumë i zoti ai far djali ishalla bahet Kryeministër .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *