HOME

Stuhia e rërës për pak sekonda “gëlltit” një qytet të tërë

Së fundmi, nëpër rrjetet sociale, është shfaqur në video, në të cilën tregohet se si në Teksas të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, stuhia e rërës kaplon të tërë qytetin.

Videoja u realizua më 5 qershor të këtij viti, njofton lajmi.net. Në të, tregohet se si qyteti Kohoma, pjesë e Teksasit, përfshihet i tëri nga era e fuqishme e rërës. “Ndeza dronin që të incizoj dhe u futa në shtëpi para se erërat të bëheshin të fuqishme”, deklaroi personi që mundësoi PPamjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *