HOME

SubhanAllah, a e dini se pse femrat qajnë? Lexojeni patjetër!

Njehere nje person duke biseduar me nje njeri te moshuar e pyeti: “Kam kaluar tere jeten duke pyetur veten time se perse femrat qajne, a mos valle e dine ti arsyen o plak i urte?” Plaku buzeqeshi dhe i tha: “Kur femra u krijua, ajo u krijua ne menyre te vecante.

Allahu krijoi shpatullat e saj aq te fuqishme sa mund te bartin peshen e botes, dhe njekohesisht ne ato shpatulla mund te gjesh ngrohtesi dhe dashuri. Ajo e ka fuqine te lind nje femije dhe te vuaj nate te gjata pa gjume duke u brengosur per te, ajo e ka nje fuqi qe i mundeson asaj te vazhdoj pikerisht aty ku meshkujt do te hiqnin dore.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte dhe vazhdo artikullin ↓↓

Ajo e ka fuqine qe te kujdeset per familjen ne semundje dhe ne kohe te veshtira dhe asnjehere te mos ankohet.
Por mbi te gjitha, Allahu i dha asaj lote qe ti derdhe sa here qe te kete nevoje. Eshte loti i saj, eshte vecanerisht i saj per ta derdhur, pikerisht ai lot tregon se sa e fuqishme eshte ajo.

Ajo nuk ka nevoje per nje arsye, nuk ka nevoje per nje spjegim, eshte loti i saj. SubhanAllah, a e dini se pse femrat qajnë? Lexojeni patjetër! SubhanAllah, a e dini se pse femrat qajnë? Lexojeni patjetër! SubhanAllah, a e dini se pse femrat qajnë? Lexojeni patjetër!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *