SHOWBIZ

SubhanAllah Sëm..undja e rrallë, djali lind me gjuhën 4 herë më të madhe, vazhdon t’i rritet edhe pas op..eracioneve ( Allahu mos na sprovoft )

Një djalë tre vjeç, i cili lindi me gjuhë katër herë më të madhe sesa normalisht, tani po përballet me operacione të vazhdueshme dhe të rrezikshme, ndërsa mjekët lu ftojnë për të ndaluar organin që rritet vazhdimisht.

Owen Thomas, nga Pensilvania, vuan nga një sëmundje jashtëzakonisht e rrallë e quajtur Sindroma Beckwith-Wiedemann (BWS), që shkakton rritje të tepërt të organeve të të ndryshme të trupit dhe prek vetëm një në 15 000 foshnje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *