BOTA LAJME

Suksesi i dy shkupjanve në Suedi, aktor në filmin e njohur…

Vija e hollë blu
Seritë policore të regjistruara në Malmö (10 x 60 min)
Seriali televiziv “Thin Blue Line” është një serial i ri dramatik në dhjetë episode një orëshe që do të regjistrohen gjatë qershorit 2019 deri në janar 2020 në Malmö. Fillimi i transmetimit në SVT Janar 2021.

Baby Boo
Pekon Bakery

Seriali zhvillohet sot në një Malmö të trilluar dhe ka të bëjë me gjashtë njerëz të ndryshëm, puna e të cilëve është policia. Ne i ndjekim ata në jetën e tyre të përditshme – në punë dhe private, në bashkëveprim me banorët e Malmö dhe funksione të tjera shoqërore në qytetin shumëkulturor shumëkulturor që është realiteti Malmö.

Fjalët nga drejtoresha Sanna Lenken:
“Shpresa ime është që Linja e Hollë Blu të jetë një serial prekës, i ngrohtë dhe emocionues me vërtetësi të lartë. Ky është një serial që për mua ka të bëjë me njerëz që përfundojnë vazhdimisht në situata ekstreme dhe si e trajtojnë atë (ose jo) emocionalisht. Bëhet fjalë për shoqërinë tonë dhe individin. Është një serial ku duhet të jetë e lehtë të ndjesh dashuri dhe mirëkuptim për personazhet, pavarësisht nëse ata po bëjnë gabim apo të drejtë. Ajo që më kapi kur lexova skenarin ishte se sa prej shtresave që ekzistojnë në shoqërinë tonë janë kapur dhe ndriçuar nga ato që personazhet hasin. Çfarë është shoqëria përgjegjëse për ju dhe ku e keni besnikërinë tuaj si individ? Vija e hollë blu përmban pyetje që na shqetësojnë të gjithë çdo ditë. Ka shumë pyetje në seri që nuk kanë përgjigje të thjeshta dhe që janë tërheqëse. Shtë një serial që duhet të ketë temperament dhe ngrohtësi dhe që nuk duhet të shmangë as dritën as errësirën dhe ku serioziteti kombinohet me humorin, i cili është një parakusht që audienca të jetë e fortë dhe të argëtohet.”

Seriali është shkruar nga Cilla Jackert (skenari i mëparshëm për, ndër të tjera, Känn ingen sorg, Lite som du och Spung). Prodhuar nga Martin Persson në Anagram Sweden.
Për më tepër kliko linkun:
https://www.svtplay.se/video/29723974/tunna-bla-linjen/tunna-bla-linjen-sasong-1-avsnitt-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *