SHOWBIZ

Tani është yll e bukur, por do habiteni se si dukej Meri në gjimnaz/ Tani do ikë në Gjermani të Saimiri

Tani është yll e bukur, por do habiteni se si dukej Meri në gjimnaz/ Tani do ikë në Gjermani të Saimiri
Merin sigurisht që do ta mbajmë mend si bukuroshen fjalëpakë që mori zemrën e Saimirit.

Merì punon si modele dhe gjatë karrierës është transformuar shumë herë duke marrë pamje të ndrsyshne.

Mireopo para se te behej modele Meri ka qene nje vajze e zakonshme. Ja si dukej Meri ne gjimanz me shoket e klases. E dalloni dot ku eshte ne foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *