HOME

Taynës I Del Gjoksi Jashtë Dhe Nuk E Ka Problem!!

Këngëtarja ka publikuar një fotografi me të cilen i ka lënë me gojë hapur fansat.
Në Instagram ka postuar një fotografi e cila mori komente të shumta.

Krahas detajeve tjera vëmendja bie te gjoksi i saj.
Nga bluza e shkurtër këngëtares i janë zbuluar pjeset intimeNë mbishkrimin e fotos ka shkruar: “Magdalena” dhe më sa duket është emri i këngës së re.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *