HOME

Të gjithë më tallnin që babi im viѕhej keq dhe më thoshin do ngelеѕh рa martuar

Ardita në rubrikën “Ka një mesazh për ty” tek E Diela Shqiptare ka rrëfyer se ka ardhur në jetë nga dy prindër shurdhmemecë dhe fëmijëria që ka kaluar së bashku me vëllezërit ka qenë shumë e vështirë.

Ardita është rritur nga gjyshërit e saj sepse mamaja shurdhmemece pa dashje fëmijën e parë e ka mbytur duke i dhënë gji gjatë natës pasi ajo nuk dëgjonte dot të qarat e fëmijës.
Kështu për mos rrezikuar dhe jetën e saj, gjyshërit e rritën Arditën. Kur u detyrua të kthehej tek shtëpia e prindërve pas disa viteve, ajo nuk ishte e lumtur dhe nuk përshtatej dot më prindërit. Dëshironte që të jetonte me gjyshërit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *