HOME

Të përlot gjyshi shqiptar/ Gjithë familjarët i ka të sëmurë, jetojnë në të ftohtë, nuk kanë as para për të ngrënë bukëTë përlot gjyshi shqiptar/ Gjithë familjarët i ka të sëmurë, jetojnë në të ftohtë, nuk kanë as para për të ngrënë bukë

Të përlot gjyshi shqiptar/ Gjithë familjarët i ka të sëmurë, jetojnë në të ftohtë, nuk kanë as para për të ngrënë bukëTë përlot gjyshi shqiptar/ Gjithë familjarët i ka të sëmurë, jetojnë në të ftohtë, nuk kanë as para për të ngrënë bukë
Familja Ademi nga Skroma e Vushtrrisë jeton në gjendje të rëndë ekonomike. Kryefamiljari Hajdin Ademi vuan nga sëmundja e zemrës dhe veshkave, teksa kushtet ekonomike thotë se ia rëndojnë edhe më shumë gjendjen.

Edhe më vështirë për të është pasi biri i tij Sylejmani vuan nga epilepsia, sikur edhe mbesa e tij shtatëvjeçare.

Ata mbesin gjallë me ndihmë sociale, ndërsa shpresën e vetme se do t’iu bëhet një qare kjo familje tani e ka tek njerëzit e vullnetit të mirë për të siguruar një strehë më të sigurt për ta.

Ata që dëshirojnë ta ndihmojnë këtë familje mund ta kontaktojnë zonjën e shtëpisë, Lumnije Ademi, në numrin e telefonit: 049 207 864.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *