LAJME

Të prek shpirtin kjo ngjarje../ E la burri i saj 5 dit pasi ishe paraIizuar, por nuk u dorzua e gjeti dashurin e vërtetë…

Një nënë e katër fëmijëve u la nga burri i saj vetëm kur ajo kishte nevojë për të më shumë se kurrë. Pesë ditë pasi ajo ishte paral/izuar nga një go/ditje në tru, ai bëri kërkesë për di/vorc dhe u largua nga familja. Për fat të mirë, kjo histori ka një fund të lumtur.

3 vjet më parë, Riona mbeti e par/alizuar nga beli poshtë pasi pësoi një go/ditje në tru. Jeta e tij ndryshoi në një sekondë. Në atë kohë, e vetmja gjë që gruaja mund të mendonte ishte burri i saj dhe katër fëmijët. Riona u tha se ajo kurrë nuk mund të rifitonte përdorimin e këmbëve të saj. Por ai lajm i keq u pasua nga një tjetër: Burri i Kelly, Richard e la atë pesë ditë pas tr/agjedisë. Ata ishin të martuar për 14 vjet. Richard tha se ai donte të paraqiste kërkesë për di/vorc në mëngjes para su/lmit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *