HOME

“Të shohësh vdękjen me sy”/ Prishet parashuta, turistja daneze përfundon në det (VIDEO)

Ishte një fluturim i mbushur me adrenalinë për një turiste shtatëdhjetëvjeçare daneze në brigjet turke. Në video shihet gruaja, teksa fluturon me parashutë, e ndërsa befas, litari kryesor prishet, duke bërë që parashutisti që e shoqëronte të bënte ulje të detyruar. Turistja, e cili ndoqi me qetësi dhe durim ndoqi udhëzimet e parashutistit, duke mos u trembur shumë nga aksidenti. Fatmirësisht, parashutisti arriti që të ulej në det, duke shpëtuar për mrekulli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *