HOME

Triku me Coca Cola dhe Mentos: Ja çfarë i ndodh kësaj gjysheje

jë gjyshe e filmoi veten duke provuar eksperimentin me “Coca Cola dhe Mentos”, me qëllim që ta vërtetonte se ekziston ky trik.
Në klip, që tani është bërë viral në Reddit, gruaja – e cila e quan veten “Grandma Sandy” – mbledh një pako të Mentos dhe fillon t’i hap ato, transmeton lajmi.net.

Shishja Coca-Cola bën një shpërthim të lehtë kur heq kapakun dhe e hap atë, por pa ndonjë shqetësim ajo mbush tre nga Mentosët brenda.
Videoja është shikuar më shumë se 20,000 herë që kur u nda për herë të parë në Reddit një ditë më parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *