HOME

U nda nga burri dhe u mbulua?Violeta Kukaj flet për herë të parë pas thashethemeve(VIDEO)

Violeta Kukaj ka treguar se cila është arsyeja e pauzimit për një kohë nga muzika, pasi gjatë asaj periudhe qarkulluan shumë thashetheme rreth saj.
Violeta Kukaj ishte mysafire në emisionin “Mirage”, ku zbuloi shumë të pathëna rreth saj,Këngëtarja ka folur rreth suksesit të këngës së fundit, dedikuar Hamëz Jasharit dhe tregoi disa detaje rreth saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *