HOME

URIME/ ITALIA Me Një Lajm Fantastik Për Emigrantët Shqiptar Atje !!

Italia do të njohë patentat e shqiptarëve që jetojnë atje. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Lajmin e konfirmoi kryeministri Edi Rama në një postim në rrjetet sociale ku ndër të tjera njoftoi se marrëveshja e nënshkruar tashmë me shtetin Italian, pritet të zyrtarizohet ditën e nesërme.

“Faleminderit Luigi di Maio dhe të gjithëve që punuat për të arritur deri aty. Tani do të fokusohemi te marrëveshja e pensioneve të shqiptarëve që jetojnë në Itali…

Qytetarë të jashtëzakonshëm që nderojnë miqësinë dhe vëllazërinë shqiptaro-italiane që punojnë dhe kontribuojnë në ekonominë italiane për kaq shumë vite”, shkruan Rama.

Kjo marrëveshje u arrit gjatë vizitës të disa ditëve më parë të kreu të qeverisë shqiptare në Itali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *