HOME

Vajza e refuzoi këtë djalë, por kur e pa pasurinë ndërroi mendje menjëherë

Bëhet fjalë për një lloj eksperimenti social për të treguar se si paratë kanë pushtetin e ndikimit tek disa persona të caktuar. Në video do të shikoni një djalë, i cili mundohet të bëjë për vete një vajzë, por ajo nuk do t’ia dijë fare për të dhe nuk reagon.

Më pas atij i afrohet një endacak, i cili i kërkon ta ndihmojë e t’i japë para për të ngrënë. Djali nxjerr nga xhepat një shumë të madhe parash dhe i bën një dhurim shumë bujar lypësit. Ja si reagon vajza në këtë rast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *