HOME

Vajza e RREFUZOl djaIin që po lante makinën Iuksoze, por kur zbulon se është e tij ndryshon mendje (VIDEO)

Eksperimentet sociale në Amerikë tregojnë vërtetë sesi janë njerëzit. Një djalë në SHBA ka qenë duke larë makinën e tij luksoze dhe ng;acmon një vajzë që kalon aty pranë.

Ai i kërkon të dalin por ajo i thotë se ka një të dashur dhe se është besnike, pasi mendon se djali është thjesht punonjës lavazhi. Mirëpo, kur kupton se makina është e tija, ndryshon mendje.

Më poshtë shihni pamjet në Video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *