HOME

Vajza HAPl krahët për ta përqafuar, deIfini i djaIIezuar i bën brunes atë që nuk ia PRlSTE mendja (Video)

Vajza HAPl krahët për ta përqafuar, deIfini i djaIIezuar i bën brunes atë që nuk ia PRlSTE mendja (Video)

Një e re në Varadero, Kuba po qëndronte e ulur, me krahët e saj të hapur,në pritje të një përqafimi të mundshëm nga delfinët që ndodheshin në ujë.Por, si duket, një nga delfinët nuk donte thjesht një përqafim, ai donte më shumë se aq..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *