HOME

Veliaj pa dit Grida Dumën/ Ajo është një tra…

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj do të p adi së nc gj ykatë Grida Dumën për sh pifje.

Përmes një reagimi zyrtar, Veliaj thekson se dëshirat e disa ma fiozë ve italianë për të bërë plane biznesi për Shqipërinë dhe dëshirat e PD-së që këto plane të jenë të vërteta, janë bashkuar në gojën e një trafi ka nteje të njohur apartamentesh.

“Po ndjek përmes shtypit, se si dëshirat e disa m afio zëve italianë për të bërë plane biznesi për Shqipërinë dhe dëshirat e PD-së që këto plane të jenë të vërteta, na janë bashkuar në gojën e një t rafik antej e të njohur apartamentesh. Kushdo që ndërton në Bashkinë e Tiranës ka një emër dhe mbiemër, kurse lejet e ndërtimit kanë dosje transparente për mënyrën e financimit. Dëshirat e m af ias italiane për t’u futur në industrinë e ndërtimit janë dëshira të tyre dhe të PD-së. Ne nuk ndalojmë dëshira, por veprime konkrete”, u shpreh Veliaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *