HOME

(VIDEO) Ambasadorja rr.ah dhe maItreton pastruesen e shtëpisë, gjithçka fiImohet në kamera

Filipinet kanë shkarkuar nga detyra dhe shërbimet publike ambasadoren, Maricho Mauro.Ambasadorja e Filipineve në Brazil është zbuluar në bazë të kamerave se ka rr ahur dhe tortu r uar pastruesen e shtëpisë.Pamjet janë shokuese dhe barbara ku shihet se si ambasadorja ka rr ahur dhe keqtrajtuar në mënyra të ndryshme pastrusen e shtëpisë së saj, e cila po ashtu ishte një filipinase.Presidenti i Filipineve, Rodrigo Duterte, ka njoftuar dje shkarkimin e saj.Mauro do të humbasë të drejtat e saj të pensionit dhe nuk mund të punojë më në shërbimin publik

//EKSK/LUZIVE vetem ti mundesh ta shi k0sh vide 0n,duke shty pur ne rek ,la. men 5 seko ndshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *