HOME

(Video) Juli u nxjerr të gjitha të palarat të ”Për’puthen”: O Mevlan pse nuk merr Ledjanën dhe Antonelën bëje treshe!!

Bashkpunimi i parë i tij ka qenë me konkurrentin tjetë, Mevlan Shabën i cili tashmë është ndër artistët më të pëlqyer në Shqipëri duke realituar disa hite.Kënga e tyre me titull “x5” u publikua në YouTube me 27 shkurt të ketij viti dhe gjer me tani ka rrezultuar shumë e suksesshme duke numëruar 1.5 milion klikime.

Kënga e dytë e Julit është një projekt solo e cila ka 2 dit që është publikuar dhe gjer më tani numëron 128 mijë klikime. Ajo e ka titullin “PërPuthasit” dhe në tekst “thumbohen” disa nga personazhet në studio. Teksti është shumë interesant dhe flet për marrëdheniet e konkurrentëve në emision.

Tekstit 5 herë në javë te Topi, dalin në Për’Puthen, në emision zihen, në prapaskena puthen, Lediana Antonela ditë për ditë përleshje, Pse si merr o Mevlo për një lidhje treshe, Loco dhe Murati , armiq të betuar, Sindin nga të dy kush ka për ta fituar, Andi dhe Erlidni , Jasmina dhe Sara, punojn me skénare, llogari të ndara, Aristela do doktorin, doktori do matcha, që të dy deri në fund, të lumtur ju pafsha, skàndàlet po plàsin, të rinjtë nuk po flasin, po mendon se do gjej nuse, e ke humbur bastin, Arjani në kolltuk, në mendje ç’po sajon, herë i shan e i bërtet, herë i lavdëron, Bora në mikrofon, po na dirigjon, ky pra është Për’Puthen, rrofsh që na dëgjon.
Ref: Për’Puthen, Për’Puthen, ca brenda ca jashta, të na rrojë Olsa, që na bëri bashkë (2x)

Julit ka treguar që këngen e ka hobi dhe pëlqen shumë të bëjë këngë që japin një mesazh. Ai përveçse këndon është dhe një tekstshkrues i mirë të cilit i pëlqen të bëjë tekste provokuese dhe thùmbuese për fenomene shoqërore ose për ndonjë nga “Përputhasit” aty brenda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *