HOME

VIDEO/ Surpriza e pakëndshme për ditëlindje, i dashuri bëri 2500 km rrugë por…

Në Twitter dhe në Ueibo (faqen kineze) është postuar videoja e një djali fatkeq, i cili bëri 2500 kilometra rrugë dhe u vesh si arushi i preferuar i të dashurës, për t’i bërë surprizë për ditëlindje.

Por ai e gjen në krahët e një djali tjetër. I dashuri shihet t’i afrohet çiftit, me maskën në kokë. Vajza nuk e njohu, pa vetëm një person të maskuar që i kishte ngulur sytë.

Më pas ai hoqi maskën dhe u largua i lënduar. Vajza shihet të vrapojë pas tij dhe përpiqet ta përqafojë, por duket se është shumë vonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *