HOME

(Video) Zgjedhjet në Kosovë/ Ja çfarë po ndodh 35 avionë kanë ardhur nga Europa, po bëhet nami

35 fluturime sot do të realizohen nga shtetet evropiane në aeroportin e Prishtinës. Afrimi i datës së zgjedhjeve ka bërë që mërgimtarë nga Gjermania, Zvicra e vendet e tjera evropiane të vijnë në Kosovë.Vetëm në ditën e djeshme, gjithsej kishte 16 fluturime që u realizuan nga shtetet evropiane drejt Prishtinës.

Ndërkohë, sipas autoriteteve nga aeroporti i Prishtinës, do të realizohen 35 fluturime nga shtetet e ndryshme evropiane, me theks të veçantë nga Gjermania, Zvicra dhe Austria.

Në Aeroportin e Prshtinës ka një fluks të madh të mërgimtarëve, që shumica e tyre kanë thënë se kanë ardhur vetëm për të votuar në ditën e zgjedhjeve të Kosovës më 14 shkurt.

Fluturime të shumta do të ketë edhe në ditën e zgjedhjve, (E diel), që sipas zyrtarëve të informimit nga ASHNA-ja do të realizohen 30 fluturime nga shtetet evropiane drejt Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *