HOME

Videoja e fr.iksh.me/ Celulari i mori mendtë, gruaja rrëzohet në shina përpara trenit

Autoritetet spanjolle të hekurudhës publikuan një video ku një grua bie në shinat e trenit pasi ishte e shpërqë ndr uar me telefonin e saj.

Kamerat e sigurisë kanë filmuar momentin kur pasagjerja është e ulur në platform në stacionin Estrecho në Madrid.

Ndërsa treni po vjen njerëzit afrohen për të hipur, këtë bën dhe gruaja, por e hutuar nga telefoni gruaja ecën drejt dhe b ie në platformën e shinave vetëm pak sekonda para se treni të hynte në stacion

Metroja informon se fatmirësisht gruaja është mirë por pasagjerët duhet të bëjnë kujdes me telefonin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *