HOME

Videoja që po “thyen” rrjetin: Foshnja që pi një litër e gjysmë kafe në ditë

Një çift i martuar nga Indonezia, në kushte të rënda ekonomike, u detyruan t’i jepnin kafe në vend të qumështit foshnjës së tyre.
Foshnja e tyre, gjinia e së cilit është mashkull, pi përreth 1,5 litra kafe në ditë

Përkundër kësaj, Hajj-i një-vjeçar vazhdon të mos ketë ndonjë problem shëndetësor. Madje, ai kërkon kafenë disa herë në ditë dhe nuk ndalon së qari, deri sa ta konsumon atë.
Pas bërjes së këtij rasti publik, qeveria e Indonezisë i erdhi në ndihmë familjes, duke i ofruar ushqim të bollshëm për të voglin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *