HOME

Violeta duket bukur edhe në veshje sportive

Kur është fjala për një femër të kompletuar, Violetë Kukaj gjithmonë është e para.

Ajo në të shumtën e kohës është pjesë e lajmeve rozë, pasi që ka një stil të dalluar, shkruan “Kosovarja”. Me përkushtimin e madh tek vetja, këngëtarja e njohur gjithmonë arrin që të jetë pjesë e lajmeve rozë.

Sot, në këtë ditë vikendi e veshur në stil sportiv ajo duket bukur dhe shihet që i shkon çdo veshje që realizon.

Për më shumë, vlerësojeni.
FOTO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *