HOME

Visar Duriqi: Vetëvendosje ta çon mallin e talibanëve!

Gazetar Visar Duriqi, ka thënë se Lëvizja Vetëvendosje duke mos i pranuar vendimet e KQZ-së dhe PZAP-së po p ërmbys pranimin e institucioneve.

“Prej kur ka filluar të matet me numra nuk është vetëm lëvizje. E ka ruajtur një këmbë në institucione tjetrën në rrugë. Është e tepër të thuhet, por ta çojnë mallin e talíbanëve në Afganistan”, ka thënë Duriqi, njofton Klan Kosova.

“Mënyra e tyre, deklarata e fundit ku ju flitet për ligj këta e thonë po e kërkon populli. Deklarata e VV-së në këtë rast, është prit të jetë që “PZAP është e kapur”, por nuk presim se “injoroje se çfarë ka ndodh dhe populli po na don””.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *