HOME

Vjosa i’a nxerr ”Të zezat” LDK-së me deklaratën e fundit !! Kam qenë në ndikimin e LDK-së dhe Albinin e kam…

Vjosa i’a nxerr ”te zezat” LDK-se me deklaraten e Fundit !! Kam qene ne ndikimin e LDK-se dhe Albinin e kam Kandidatja për Presidente në Republikën e Kosovës dhe ush truese e detyrës si presidente, ajo ishte e ftuar në Rubikon tek Adriatik Kelmendi.

Ku më tej ajo ka folur edhe per rapo.rtin me Albin Kurtin e cila tha se e ka para.gjykuar mirëpo duke qenë nën ndiki.min e LDK-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *